La pressió defensiva del cadet femení 02 ofega l’atac del Pare Manyanet (32-52)

Updated: novembre 8, 2017

El cadet femení 02 va aconseguir vèncer el Pare Manyanet a domicili en un partit que va estar marcat per la pressió defensiva lila. L’equip que entrena Marina Romeu no va començar bé però es va refer a còpia de defensa intensa i pressionant en el segon període, que no va permetre les locals anotar ni un sol punt en deu minuts (0-13 i 15-24 al descans). En la segona meitat, la defensa continuava sent bona però, a més, el TGN Bàsquet va trobar en dues jugadores la clau de la seva anotació. Així, Carla López al pal baix i Andrea Steinhauser en l’un contra un, van sentenciar.