La pressió defensiva del cadet femení 04 A li atorga el triomf contra el CB Cornellà (49-73)

Updated: maig 7, 2019

El cadet femení 04 A va aconseguir un triomf clar a la pista del CB Cornellà en un partit marcat per la bona defensa visitant. Tot i que el primer quart no va ser esplèndid i on les liles van viure dels tirs lliures, a partir del segon període la pressió defensiva tarragonina va crear molts problemes a les locals, que van arribar al descans perdent (23-38). La defensa lila va continuar en la mateixa línia en el tercer quart, tot i que al final d’aquest període va afluixar però no això no va impedir el triomf del TGN Bàsquet.

CB CORNELLÀ  49

TGN BÀSQUET  73

CB CORNELLÀ: Redondo (3), Postius (15), Rovira (5), Torre (8), Costa (2) -cinc inicial- Farré (7), Lazaro, Martin (2),Vidal, Navas (3). Faltes 26 Tirs lliures 16/32. Triples 3: 2 Postius i Redondo.

TGN BÀSQUET: Moreno (4), Barreira (8), Ciurana (13), Fernández (17), Torruella (10) – cinc inicial- Cabré (7), Adserias (10), Barrero (3), Martínez (1):Faltes 27, eliminades: Moreno min 28 i Cabré min 34. Tirs lliures: 18/ 30. Triples: 1 Fernández.

Parcials: 13-15, 10-23, 14-13 i 12-22.

Àrbitres:  Clotet i Segura