La punteria del SESE ensorra el somni de victòria del Tarragona Fem Bàsquet en el tram final del partit (69-60)

Updated: febrer 6, 2016

Tampoc. El Tarragona Fem Bàsquet va perdre l’últim partit de la primera fase després de dominar durant gran part del matx. El conjunt que entrena Albert del Rey va ser capaç de capgirar una dinàmica negativa gràcies a un canvi tàctic però la punteria de les locals va ensorrar les aspiracions de les tarragonines que passen, d’aquesta manera, amb dues victòries a la segona fase, amb els average perduts amb els seus rivals (Ploms i Hospitalet).

El Tarragona Fem Bàsquet va ser víctima de la punteria del seu rival que en moments clau va ser capaç d’encertar des de la línia dels 6,75. Així, el SESE va anotar 10 triples, 6/12 en el quart període, fent un parcial de 12-0 en els últims dos minuts de partit. Albert del Rey, després de veure com el matx se li escapava de les mans, va decidir situar una defensa en zona 2-3 que va donar molts bons resultats en el tercer quart i en l’últim fins que el SESE va ser capaç de trobar solucions al desajustament defensiu visitant al pal alt, buscant les cantonades per trobar tirs alliberats des de la línia de tres punts.

El Tarragona Fem Bàsquet, carregat de faltes personals que van castigar especialment les seves dues nord-americanes, va patir molt i, en un final de vertigen, va perdre el partit i l’oportunitat de sumar un triomf que comptabilitzi per la segona fase. Si el Grup Barna guanya demà el Bencriada, el SESE jugarà en el grup per salvar la categoria. En tot cas, el Tarragona Fem Bàsquet ha perdut els dos partits amb els dos equips i, per tant, a efectes de classificació, és intranscendent qui jugi per mantenir la categoria.