La reacció final de l’infantil femení A no és suficient per sumar el primer triomf (71-77)

Updated: febrer 10, 2014

L’equip infantil femení A del TGN Bàsquet va encaixar una nova derrota en la fase A1 del campionat de Catalunya tot i el seu bon joc. Les tarragonines, que es van veure sorpreses per la sortida del seu rival, el Joventut Les Corts (2-14), mai van abaixar els braços i a còpia de treball i esforç van arribar al descans només dos punts per sota en el resultat (34-36). En el tercer quart, les visitants van fer un joc ofensiu més incisiu i això els hi va permetre aconseguir una bona renda però les noies del TGN Bàsquet encara no havien dit l’última paraula. Així, amb un desavantatge de 18 punts 57-75, les jugadores que entrena Iolanda Santiago van fer un parcial de 14-2 en els últims minuts que les va deixar a la vora de la victòria.