L’agressiva defensa del Manyanet Molins descentra l’infantil masculí A (76-99)

Updated: maig 7, 2019

L’infantil masculí no va poder fer valer el seu bon començament de partit i va perdre contra el Manyanet Molins en un partit marcat per la defensa visitant. Després d’un inici esperançador, amb tres triples inclosos, els locals van arribar al final dels primers deu minuts per davant (28-25). El marcador elevat no és una sorpresa en l’equip que entrena Laureà Català, que té un gran poder anotador. Amb tot, els visitants van decidir incrementar la intensitat defensiva en el segon període i això ho va canviar. La banqueta lila es va queixar de l’ús de les mans en la defensa del Manyanet Molins però sense penalització arbitral. Els locals es van descentrar i van encaixar un 4-16 en els útims cinc minuts previs al descans. Tot i una lleugera millora en el tercer quart, els visitants van marcar la pauta des de la defensa i a falta de 10 minuts el TGN Bàsquet ja perdia per 22 punts (55-77).