Lapieza revitalitza la defensa del júnior femení, que s’imposa al CB Calafell (68-59)

Updated: gener 24, 2017

El júnior femení del TGN Bàsquet va anar de menys a més i va vèncer el CB Calafell. El conjunt lila no va començar bé, tenint molts problemes per aturar el joc interior rival, que anotava sota el cèrcol o generava situacions de superioritat pel perímetre. Amb tot, al segon quart tot va canviar. De la mà de Lapieza, que va recuperar dues pilotes consecutives, la defensa del TGN Bàsquet es va activar. El Calafell, sorprès, no va poder reaccionar inicialment i va encaixar un parcial de 12-2. Amb tot, tres triples de les visitants van igualar el matx al descans. La bona dinàmica local, però, va continuar. Des de la defensa, el TGN Bàsquet es va fer fort i va aconseguir fins a 15 punts de diferència a falta de 4 minuts per acabar el partit. Només una certa relaxació en els instants finals va impedir un triomf més gran.