L’encert en els triples i la maduresa del cadet femení 03 A li atorga el triomf contra el CB Prat (42-49)

Updated: febrer 14, 2018

El cadet femení 03 A va vèncer a la difícil pista del CB Prat en un partit que es va decidir, en gran part, per l’encert en els llançaments de tres punts. Així, després d’un inici amb certs dubtes i poca contundència defensiva, el TGN Bàsquet va augmentar la seva intensitat i un triple de Ral al llindar del descans va capgirar el resultat (20-22). El tercer quart va mostrar una lluita intensa entre els dos equips però amb el conjunt lila per davant. En l’últim quart, el CB Prat va encistella dos triples d’inici però la resposta del TGN Bàsquet va ser fulminant i, amb tres triples en aquests deu minuts i una molt bona defensa, recuperava el domini i assegurava el triomf.