L’equip sènior aconsegueix una còmoda victòria contra el Paz de Ziganda en el primer amistós al Sagrat Cor (83-38)

Updated: setembre 14, 2019

El conjunt sènior del TGN Bàsquet ha guanyat clarament el Paz de Ziganda de Navarra en el primer dels dos partits que l’equip lila disputa en el Torneig de Santa Tecla. L’equip que entrena Víctor Neila disputava d’aquesta manera el segon amistós de la temporada (el primer el va perdre a la pista del Joviat Manresa, 54-48), el primer a casa. Era, per tant, la presentació en societat, davant el seu públic de les jugadores del primer equip de l’entitat lila. El rival, el Paz  de Ziganda, un conjunt que disputa la màxima divisió autonòmica, l’equivalent a la Copa Catalunya Femenina.

El partit sempre ha estat dominat per les locals, que han fet un parcial de sortida d’11-0. La gran activitat defensiva de les tarragonines i la velocitat en les transicions ofensives han desmantellat la defensa visitant que amb prou feines ha estat capaç de contenir l’allau de joc lila. Al final del primer quart, el resultat era de 17-6.

La superioritat tarragonina s’ha confirmat en la resta del partit. El ritme de joc de les locals no ha decaigut en cap moment i això ha enfonsat el Paz de Ziganda que tenia molts problemes per encistellar. Al descans, 34-19.

El tir exterior de Laura Pascual, la concentració en el rebot de les interiors i la velocitat en la presa de decisions han estat claus d’un triomf inapel·lable. L’equip ha demostrat tenir molts automatismes tot i que enguany hi ha un entrenador nou. Al final del tercer quart el marcador ja mostrava un clar 55-27. Sense poder de reacció, el conjunt navarrès ha intentat plantar cara sense aconseguir-ho i al final el marcador ha estat de 83-38.

Demà, les liles jugaran el segon partit del torneig contra el Ploms, un equip que serà rival de les tarragonines a la lliga de Primera Catalana (18 h).

Segona jornada del Torneig

El partit del sènior ha estat el plat fort de la segona jornada del torneig, que ha omplert el pavelló del Sagrat Cor de partits.