Les errades en el tir condemnen el cadet masculí 03 contra el CB Montblanc (49-73)

Updated: abril 10, 2018

El cadet masculí 03 va perdre clarament contra el CB Montblanc en un partit que va quedar pràcticament sentenciat en el primer quart. El conjunt lila va fallar molts tirs clars sota cistella en els primers deu minuts i això va permetre els visitants obrir una escletxa que va ser definitiva (3-21).

Després d’aquest mal període, el cadet masculí 03 va jugar prou bé, amb una bona circulació de pilota en atac i bona lectura de les ajudes defensives, però el llast del començament va ser massa gran.