L’infantil femení 06 A atura la rauxa de l’UE Claret i s’endú el triomf (57-59)

Updated: desembre 3, 2019

L’equip infantil femení 06 A va guanyar a la pista de l’UE Claret en un partit molt disputat. Les noies que entrena Agustí Oriol van fer una molt bona posada en escena i van obrir la primera escletxa en el resultat amb un parcial d’inici de 4-11. Les locals, però, van contrarestar el bon joc lila a còpia de defensa i tot i que el marcador al descans era favorable al TGN Bàsquet, l’empenta del Claret en el tercer quart va igualar el matx. Amb tot, les tarragonines no van perdre la calma i van sentenciar gràcies a un parell de contraatacs.