L’infantil femení 06 A augmenta la seva intensitat defensiva i derrota l’UE Claret (65-27)

Updated: octubre 15, 2019

L’equip infantil femení 06 A va derrotar clarament l’UE Claret en un partit on el TGN Bàsquet va anar de menys a més. Així, després d’un inici igualat (10-11 al minut 8), les tarragonines van començar a defensar millor, amb més intensitat i van acabar el primer quart amb 20-13. La millora de les jugadores que entrena Agustí Oriol va continuar  còpia de pressió defensiva i això les va permetre marcar un parcial de 19-4 en el segon període (39-17 al descans). La dinàmica de les locals va ser la mateixa a la represa i va aconseguir la victòria.