L’infantil femení 06 A es refà del domini inicial del Boet Mataró guanya el partit (52-69)

Updated: febrer 4, 2020

L’equip infantil femení 06 A va aconseguir un triomf molt important a la pista del Boet Mataró en l’inici de la segona fase del campionat. El conjunt lila va anar a remolc durant els primers partits  (9-0) però va reaccionar a còpia de defensa i de solidaritat en el rebot i bona circulació de pilota (29-24 al descans).

La bona dinàmica exhibida en el segon quart va fer que el TGN Bàsquet capgirés el resultat gràcies a la intensitat defensiva i l’encert de cara a cistella. Amb el pas dels minuts, el joc de les liles millorava i en els últims dos minuts del matx el parcial va ser d’1-12.