L’infantil femení 06 A fa una sortida espectacular i derrota el SESE a domicili (41-89)

Updated: novembre 19, 2019

L’equip infantil femení 06 A va aconseguir una clara victòria a la pista del SESE en un matx que va quedar pràcticament sentenciat en el primer quart. Així, les noies que entrena Agustí Oriol van marcar un parcial excel·lent de 7-31 gràcies a una defensa de manual. Tot i que les locals van voler reaccionar en el segon període marcant un parcial de 9-0, el TGN Bàsquet va reaccionar i va incrementar encara més l’avantatge. El tercer quart va suposar el període on les tarragonines van sentenciar.