L’infantil femení 06 B augmenta la intensitat defensiva i derrota el CB Àguiles (60-51)

Updated: març 3, 2020

L’equip infantil femení 06 B va guanyar el CB Àguiles en un partit molt igualat. Les liles van haver de remuntar perquè van fer un mal primer període, intimidades per l’alçària de les jugadores visitants. Així, al final del primer quart el marcador era de 7-16. Només la millora defensiva va permetre les locals anar retallant diferències i capgirar el resultat.  Aquesta bona defensa va permetre un parcial de 14-0 i arribar al descans amb avantatge (30-23). La gestió de la diferència per part del TGN Bàsquet va ser clau a partir del tercer quart.