L’infantil femení A, amb només 8 jugadores, derrota un rival directe, el Joviat (46-61)

Updated: gener 15, 2019

L’equip infantil femení A va fer un gran partit a la pista d’un rival directe de la classificació, el Joviat. El tècnic David Artero només podia comptar amb 8 jugadores per afrontar el matx perquè tenia tres lesionades. Malgrat aquest hàndicap, el TGN Bàsquet va fer una gran primera meitat. Les tarragonines van fer una molt bona defensa i això les va permetre recuperar pilotes i sortir al contraatac. En atac estàtic, les noies d’Artero van moure molt bé la pilota i van poder trobar bones posicions de tir. El resultat: a la mitja part el marcador mostrava un clar 18-41.

Després del descans, el Joviat va intensificar el ritme del seu joc i el TGN Bàsquet va acusar el cansament del partit en un equip amb poques rotacions. Després d’uns deu minuts fluixos, les tarragonines es van refer i van poder mantenir l’avantatge.