L’infantil femení A comet massa errades i perd contra el Manyanet (54-59)

Updated: gener 19, 2016

L’infantil femení A del TGN Bàsquet va deixar escapar la victòria del pavelló del Sagrat Cor en un partit en què va concedir massa avantatge al rival en forma d’errades. Així, l’equip que entrena Francesc Cremades va sortir poc intens, perdent moltes pilotes i això va donar avantatge al seu rival (12-15 al primer quart). Tot i que en el segon període es va veure una certa millora de les locals, les errades en els tirs lliures (19 en tot el partit) va ser un llast important. A més, el TGN Bàsquet no tancava bé el rebot i al descans el Manyanet dominava 27-32. Les diferències eren mínimes gràcies als punts de Carla Andreu, però el Manyanet va saber distribuïr millor la seva anotació (3 jugadores amb 10 punts o més) i es va endur el triomf.