L’infantil femení A defensa fort i contraataca i guanya el CBF Cerdanyola (86-41)

Updated: febrer 26, 2019

L’equip infantil femení A del TGN Bàsquet va vèncer clarament el CBF Cerdanyola en un partit on les locals van imposar el seu ritme des del començament. Així, la bona defensa i la velocitat a l’hora de sortir al contraatac van provocar que les liles obrissin una escletxa en el resultat (19-8). Tot i la petita davallada en el segon període, després del descans, les noies que entrena David Artero van fer un parcial de 24-8 i van arribar als últims 10 minuts de partit amb un avantatge de 30 punts que era definitiu (61-31).