L’infantil femení A fa una gran defensa de les exteriors del Platges de Mataró i suma un triomf molt valuós (45-57)

Updated: març 6, 2018

L’infantil femení A continua fent història. Així, l’equip que entrena Iñaki Liarte ja va aconseguir millorar el millor resultat de tots els temps del club en quedar entre els 12 millors de tota Catalunya i ara va camí de superar-ho. El TGN Bàsquet va vèncer el Platges de Mataró a domicili i li va guanyar l’average, un fet que el situa en tercera posició del seu grup.

El partit per les liles no va tenir un bon inici, sense encert en atac, amb tot, poc abans del descans, un parcial de 0-10 amb dos triples inclosos va permetre el TGN Bàsquet arribar al descans amb un resultat de 17-27. La gran defensa lila sobre les exteriors locals va provocar que el Platges de Mataró només anotés 2 triples (9 en la primera volta al Sagrat Cor), així com aturar les penetracions rivals. Un partit que dóna possibilitats de classificar-se pels 8 millors de Catalunya a falta de tres jornades.