L’infantil femení A guanya el Cerdanyola suma el primer triomf en la lliga A1 (49-57)

Updated: febrer 14, 2017

L’infantil femení A va aconseguir una victòria de prestigi a la pista del CBF Cerdanyola. El conjunt que entrena Albert del Rey no va fer una bona posada en escena però va anar recuperant terreny fins donar la volta al marcador gràcies a una gran actuació de Mei (20 punts). Amb un lleuger avantatgee al seu favor, el TGN Bàsquet va oferir els seus millors minuts de la temporada en l’últim quart, amb una gran circulació de pilota i una defensa molt intensa. Al final, primer triomf en A1.

CERDANYOLA   49

TGN BÀSQUET    57

CBF CERDANYOLA: Minguelez 6, Parra 3, Subirats 2, Borrella 2, Brocano 8 -cinc inicial- Morera 6, Homs 2, Perez 12, Pastor 8. Faltes 20, Mingueles eliminada al minut 38. Tirs lliures 9/22.
Triples 2: Perez i Pastor
TGN BÀSQUET: Silva, Garcia 10, Jaria 6, Gonzalez 20, Molina -cinc inicial- Vidaller 8, Ral 4, Judal 2, Llanos 7, Sellares. Faltes 21. Tirs lliures 11/22. Triples 2: Gonzalez i Jaria
Parcials: 15/12- 12/14- 16/20- 6/11
Àrbitres: Cegarra i Balaña