L’infantil femení A imposa la seva velocitat i venç el Calafell (28-78)

Updated: febrer 16, 2016

L’equip infantil femení A del TGN Bàsquet va vèncer el Calafell tot i no fer un bon inici de matx. Les noies que entrena Francesc Cremades van patir en els primers minuts perquè la defensa d’ajudes dins la zona del Calafell feia que els un contra un visitants no tinguessin efecte.

A partir del minut 6, gràcies a la velocitat i preparació física de les liles, els contraatacs van ensorrar la defensa del Calafell que va marxar al descans perdent 19-44. La resta del partit va ser un tràmit per les visitants que van fer minuts de gran joc.