L’infantil femení A no fa una bona defensa i perd contra el Femení Sant Adrià B (70-57)

Updated: octubre 30, 2018

L’equip infantil femení A va perdre contra l’Snatt’s Femení Sant Adrià B en un partit que es va decantar del bàndol local després del descans. El conjunt lila es va mostrar feble en defensa i això va permetre el Femení Sant Adrià dur la iniciativa. En els primers deu minuts després del descans, les locals van marcar un parcial de 23-16 que deixava el marcador en 54-40. En aquells minuts, les liles no van poder aturar l’un contra un del seu adversari i no van saber tancar el rebot tot i tenir més envergadura.