L’infantil femení A no pot aturar els triples del Femení Sant Adrià B en el tercer quart i perd el partit (66-76)

Updated: gener 23, 2019

L’infantil femení A va ser víctima d’una de les millors pedreres del bàsquet femení de tot l’estat. El conjunt lila va perdre contra el Femení Sant Adrià B en un partit que va estar igualat però que es va decidir en el tercer quart gràcies a l’encert des de la línia de tres punts de les visitants. Així, les noies que entrena David Artero van sortir molt motivades a la pista i van plantar cara al rival (18-18 al primer quart). La tònica es va mantenir en el segon període tot i que amb un petit avantatge visitant (29-33). En el tercer quart, els triples del Femení Sant Adrià (9 en tot el partit) van trencar el matx (parcial de 16-27) i tot i la reacció local en l’últim quart, la diferència era insalvable.