L’infantil femení A paga el seu mal inici de partit i perd contra el Barça (69-42)

Updated: desembre 5, 2017

L’infantil femení A va pagar molt car els nervis del començament de partit i això el va condemnar a la derrota. L’equip lila va estar molt desencertat en el tir i després dels 10 primers minuts ja perdia per 20-5. Fins al descans les coses no van canviar massa (38-15) però va ser a la represa quan es va poder veure una millor imatge del TGN Bàsquet. Les tarragonines van sortir amb més decisió, amb una defensa molt intensa que provocava que les locals esgotessin possessions sense ni tan sols llençar a cistella. Malgrat la millora, el llast dels primers vint minuts va ser massa gran.