L’infantil femení A paga els nervis i cau amb estrèpit contra el JET (29-79)

Updated: gener 13, 2014

Mal inici de competició de l’infantil femení A en la fase A1 on es troben els 16 millors equips de Catalunya. El conjunt local va sortir a la pista amb massa respecte envers el seu rival i va ser una víctima fàcil per un conjunt amb una superioritat física destacable que va permetre les visitants dominar el rebot i tenir moltes opcions de tir. Al descans, i amb el partit vist per sentència (12-52), les tarragonines van decidir canviar el xip i van plantar cara gràcies a l’atreviment a l’hora d’encarar el cèrcol i la lluita en defensa i en cada rebot. Amb tot, els primers vint minuts havien donat un avantatge enorme al JET que va tancar l’acta en el quart període.