L’infantil femení B demostra caràcter en una pista calenta i guanya l’ADT (40-57)

Updated: maig 14, 2019

L’infantil femení B va tornar a demostrar la seva solidesa en un partit molt complicat. El conjunt que entrena Noe Ayete va vèncer en una de les pistes més difícils de la lliga, en un ambient calent, però tot i això, les liles van imposar la seva qualitat i van guanyar amb claredat. A la mitja part, el TGN Bàsquet ja vencia per 19 punts de diferència gràcies a la seva intensitat defensiva, que havia permès a les visitants recuperar moltes pilotes. La diferència i les ànsies de remuntada de les locals va equilibrar una mica el partit després del descans però en els últims deu minuts el TGN Bàsquet va tornar a fer valer la seva superioritat.