L’infantil femení B intensifica la seva defensa a deu minuts del final i derrota l’Elisabeth (47-61)

Updated: febrer 19, 2019

L’infantil femení B va aconseguir una victòria molt valuosa en una pista molt difícil. Les noies que entrena Noe Ayete no van trobar el ritme de joc fins a deu minuts del final i durant tota aquella estona van anar per sota en el marcador. La superioritat física de les locals impedia la fluïdesa en el joc estàtic del TGN Bàsquet que va trobar, però, la solució en la intensitat defensiva. La millora en la defensa de les línies de passada va permetre recuperar pilotes i anotar en contraatac. Un parcial de 4-10 en els últims tres minuts de partit va sentenciar el matx.