L’infantil femení B reacciona a temps i supera amb claredat l’ADT (29-58)

Updated: octubre 30, 2018

L’infantil femení B va aconseguir una victòria important a la pista de l’ADT en un partit on el conjunt lila va anar de menys a més. Així, en els primers minuts les locals es van aprofitar de la desconcentració de les noies del TGN Bàsquet i van mantenir un resultat igualat. Amb tot, les jugadores que entrena Noe Ayete van reaccionar i a còpia de defensa i contraatac van arribar al descans amb un avantatge de 15 punts (16-31). A partir d’aleshores, el TGN Bàsquet va demostrar maduresa per contrarestar l’intent de remuntada  de les locals.