L’infantil femení B cau contra el Morell en els últims minuts (46-61)

Updated: novembre 11, 2013

L’equip infantil femení B del TGN Bàsquet no va poder certificar la bona feina feta durant tres quartes parts del partit i va perdre contra el Morell en uns últims cinc minuts plens de desencert en el tir. Les locals van poder mantenir la igualtat durant els primers minuts i fins i tot dur avantatge al marcador fins al descans (30-24), però la sortida del Morell en la segona meitat va capgirar la dinàmica. Les visitants van començar a córrer en transicions ofensives i van anotar amb facilitat. Les locals van patir per evitar que el Morell es distanciés però la superioritat visitant es va posar de manifest en els dos últims períodes quan el TGN Bàsquet, veient que la victòria se li escapava de les mans, va començar a cometre errades -sobretot en tirs còmodes que fins aleshores havien entrat- que van facilitar el triomf del seu adversari.

TGN BÀSQUET “B” 46-61 C.B.Morell

TGN Bàsquet “B”: Blasco, A (6), Martin. A (-), Mallol. L (6), Elorduy, M (4), Corcoles, M (6) -cinc inicial- Martin. M (10) Martin. M (-), Hernandez. C 8), Miró. P (-), Flores. M (4), Prieto (-),  i Urbistondo (2).  3/16 tirs lliures. 1 Triple: Hernandez. 17 Faltes.

C.B.Morell: Guell. J (6), Carvajal. H (6), Guinovart. A (22), Valles.A (8), Fernandez.E (10) -cinc inicial- Sabalete.A (-), Campos. L (13) i Valles.M (-) 5/13 tirs lliures. 12 Faltes.

Parcials: 8-6, 6-3, 5-6, 11-9 (30-24) 3-6, 8-11, 2-10, 3-10

Àrbitres: J.M.Valverde