L’infantil masculí 06 A fa un gran segon període i tomba el CEB Girona (76-48)

Updated: febrer 26, 2020

L’infantil masculí 06 A va guanyar amb contundència el CEB Girona gràcies a deu minuts de molt bon bàsquet. El conjunt lila va començar cedint la iniciativa al seu rival, sense idees en atac. En el segon quart, però, el TGN Bàsquet va millorar molt, sortint en transició ofensiva, carregant el rebot i defensant amb intensitat. Així es va aconseguir un parcial de 27-5 per arribar al descans amb un marcador de 40-25.

La gestió de l’avantatge des de la defensa va ser suficient per sumar un nou triomf.