L’infantil masculí 06 A fa un segon període espectacular i venç el JAC Sants (55-66)

Updated: octubre 22, 2019

L’equip infantil masculí 06 A va guanyar el JAC Sants a domicili en un partit marcat pel bon segon període del conjunt tarragoní. El TGN Bàsquet, després un primer quart d’una certa igualtat (12-16), va mostrar el seu millor joc en el segon quart, on va defensar molt bé i això li va permetre sortir en transicions ofensives. El bon joc lila va ser demolidor i va permetre marcar un parcial de 7-21 que posteriorment esdevindria definitiu. El JAC Sants va reacconar després del descans i va anar retallant diferències aprofitant el desgast físic del TGN Bàsquet que, però, no va cedir i es va endur el triomf.