L’infantil masculí 06 A no pot mantenir el ritme ofensiu necessari i perd contra el CB Santfeliuenc (84-66)

Updated: novembre 5, 2019

L’equip infantil masculí 06 A va caure a la pista del CB Santfeliuenc tot i fer, durant molts moments, un gran partit. El TGN Bàsquet va sortir molt bé, movent molt bé la pilota en atac, anotant amb fluïdesa i forts en defensa (18-24). Tot i que la intensitat defensiva tarragonina va afluixar en el segon període, al descans l’avantatge encara era visitant (31-38). A la represa va canviar tot. Els liles van perdre la clarividència ofensiva i tampoc van defensar de la mateixa manera que en la primera meitat i això va permetre els locals marcar un parcial de 22-12. En el quart període les coses van continuar igual i sense fluïdesa ofensiva van perdre pistonada i van encaixar la derrota.