L’infantil masculí 06 A perd la intensitat en el segon quart i cau contra el Joventut de Badalona B (83-78)

Updated: març 3, 2020

L’equip infantil masculí 06 A va perdre a la pista del Joventut de Badalona B en un partit que es va decidir quan el TGN Bàsquet va perdre la intensitat en el seu joc abans del descans. Després d’un bon inici, amb encert en atac, el conjunt lila va deixar-se anar en el segon quart i va quedar a mans del seu rival. Sense defensa i rebot, els visitants van arribar al descans 51-37. Tot i la millora ostensible en la segona meitat, les males decisions ofensives en els últims minuts del partit van impedir el TGN Bàsquet remuntar.