L’infantil masculí 06 A sentencia des del triple el CBT 2 en l’últim període (59-55)

Updated: gener 21, 2020

El TGN Bàsquet va guanyar el primer dels dos partits del cap de setmana que el va enfrontar al CBT 2. El matx suposava la repetició del que es va jugar en la jornada 7 i que va guanyar el TGN Bàsquet (86-84) però que la federació catalana va obligar a repetir per un problema amb la taula d’anotadors. El matx era important pel conjunt lila, que havia de guanyar aquest partit i el de l’endemà si volia classificar-se per la segona fase i lluitar per accedir a la final a quatre.

La sortida no va ser bona i la defensa dels locals es va veure superada per les accions d’un contra un dels visitants. En el segon quart, els liles van defensar a tota la pista i van recuperar moltes pilotes i això els va permetre marcar un parcial de 26-9. En la segona meitat, el TGN Bàsquet no va poder mantenir el ritme de la primera i això ho va aprofitar el CBT per a refer-se però en el quart període l’encert en els triples dels locals va ser fonamental per aconseguir el triomf.