L’infantil masculí 06 B va de més a menys però derrota el CB Valls (51-65)

Updated: octubre 29, 2019

L’equip infantil masculí 06 B va guanyar el CB Valls a domicili en un partit on els liles van sortir molt forts però on van perdre pistonada amb el pas dels minuts. Els tarragonins van defensar molt bé, recuperant pilotes i anotant en transició, un fet que els va permetre arribar al descans amb un resultat de 25-37. A partir del tercer quart, els vallencs van reaccionar, el TGN Bàsquet ja no defensava tan intensament i les diferències es van escurçar una mica, tot i que la victòria no va perillar.