L’infantil masculí 07 A circula la pilota fins a trobar bones posicions de tir i guanya el Basket Almeda (58-77)

Updated: novembre 26, 2019

L’equip infantil masculí 07 A va guanyar el Basket Almeda després de fer un últim període esplèndid. Els tarragonins, que van començar dominant el partit (30-36 al descans), van veure com els locals reaccionaven en el tercer quart (51-53) però l’intent de remuntada de l’Almeda va quedar en no res gràcies a un parcial excel·lent del TGN Bàsquet (7-24). La bona circulació de pilota i el treball dels espais per trobar la millor posició de tir va permetre els liles jugar amb més fluïdesa i superar la defensa local.