L’infantil masculí 07 A fa una primera meitat per emmarcar i derrota l’AB Vendrell (94-55)

Updated: desembre 24, 2019

L’equip infantil masculí 07 A va derrotar clarament l’AB Vendrell en un partit on el TGN Bàsquet va anar de més a menys. El conjunt que entrena Pau Robert va fer una gran primera meitat (sobretot el primer quart) i va sentenciar el partit. Així, a la mitja part el resultat ja era de 53-17 (31-6 al primer quart) i no semblava que els visitants poguessin remuntar aquesta diferència. No ho van fer, però van millorar notablement el seu joc i això va permetre veure un partit igualat (41-38 en la segona meitat). Malgrat això, la victòria no va perillar en cap moment.