L’infantil masculí 07 A reacciona massa tard i perd a la pista del Força Lleida (78-72)

Updated: octubre 29, 2019

L’equip infantil masculí 07 A va caure a la pista del Força Lleida en un partit que semblava perdut al tercer quart però que gairebé es guanya en els últims deu minuts. Així, l’alt ritme de joc dels locals va descentrar els tarragonins que van arribar al descans amb un marcador en contra de 46-27. Quan faltaven deu minuts per acabar el matx el desavantatge era de 23 punts però aleshores el TGN Bàsquet va reaccionar de forma esplèndida i va marcar un parcial de 13-30 que gairebé certifica la remuntada.