L’infantil masculí A falla massa tirs lliures i perd contra el Manyanet Les Corts (80-86)

Updated: novembre 20, 2018

L’equip infantil masculí A del TGN Bàsquet va perdre contra el Manyanet Les Corts en el que suposava el seu segon partit de la setmana. El conjunt lila, que va saber competir contra un bon rival, va perdre perquè va fallar molts tirs lliures. Així, l’estadística dels locals en aquest apartat va ser de 26/47, és a dir, 21 tirs fallats. El seu rival va fer una estadística de 7/15. Al descans, els nois de Laureà Català havien fet una estadística de 9/21 des de la personal i el resultat era de 40-48. La gran quantitat de punts encaixats imposava una millora defensiva i aquesta va arribar en els últims deu minuts i els liles es van situar a només un punt del seu rival (75-76) però en aquells minuts, els visitants van anotar 4/5 tirs lliures i els locals 5/10 i això va decantar la balança.