L’infantil masculí A falla sucumbeix al cos a cos, falla massa tirs lliures i perd contra l’UE Gaudí (73-67)

Updated: maig 14, 2019

L’infantil masculí A va tenir la victòria a l’abast però se li va escapar en els últims segons. Després d’un inici fluix, els liles es van refer defensant millor i trobant en el tir exterior una de les seves armes per contrarestar la força física rival (36-30 al descans). A la represa, l’UE Gaudí va tornar a ser superior al TGN Bàsquet, obrint una escletxa de 20 punts (57-37). El partit semblava que estava decidit però els jugadors que entrena Laureà Català van tornar a recuperar la intensitat defensiva, robant moltes pilotes i tornant a encertar des del perímetre (65-60 a cinc minuts del final). Aleshores, els locals van dur el partit a l’apartat físic, on els tarragonins eren inferiors. Malgrat tot, les diferències es mantenien i el matx es va decidir en els detalls. El TGN Bàsquet estava a només 3 punts (67-64) i havia fallat cinc tirs lliures en els últims instants. A falta de pocs segons i quatre punts a sota, els tarragonins van perdonar una possessió i van perdre el partit.