L’infantil masculí A no controla el rebot i perd contra un rival físicament superior, el Nou Bàsquet Olesa (63-52)

Updated: setembre 25, 2018

L’equip infantil masculí A del TGN Bàsquet va caure contra el Nou Bàsquet Olesa en un partit que va estar dominat clarament pels locals des de l’inici. El conjunt local va sortir molt fort i va aprofitar la seva superioritat física per tenir segones opcions de tir a cada atac (pel domini en el rebot) i va arribar al descans amb un clar avantatge (34-17).

Els tarragonins, però, van refer-se després del descans i van oferir una altra imatge, més agressius i intensos. Això va permetre igualar el joc però la superioritat local en el rebot va impedir als nois que entrena Laureà Català, aspirar al triomf.