L’infantil masculí A no defensa prou en els últims minuts i perd contra l’Orlandai (80-67)

Updated: gener 23, 2019

L’equip infantil masculí A va perdre contra l’Orlandai en uns últims minuts on al conjunt lila li va faltar intensitat defensiva. Els nois que entrena Laureà Català van ser víctimes de la seva inferioritat física a l’inici però es van refer gràcies al bon canell des de la línia de tres punts (7 triples) i a una més que bona defensa durant gairebé tot el partit. Amb tot, la superioritat dels locals en el rebot defensiu els va permetre dominar al descans (37-34).  El tir exterior del TGN Bàsquet va capgirar el marcador (43-45) però l’augment de la intensitat defensiva dels locals juntament amb una certa permissibilitat arbitral, va permentre l’Orlandai tornar a agafar les regnes (66-63 a 3 minuts del final). En aquell moment, els tarragonins van perdre força en defensa i això va facilitar el triomf local.