L’infantil masculí A no pot amb un rival molt potent, el Basket Almeda (45-95)

Updated: desembre 4, 2018

El resultat pot evidenciar el contrari, però l’infantil masculí A va fer un bon partit. El TGN Bàsquet s’enfrontava amb un dels líders de la lliga, el Basket Almeda, un equip superior en l’aspecte físic als nois de Laureà Català —de fet, això és una constant aquesta temporada—. Malgrat aquest handicap, el TGN Bàsquet va plantar cara durant molts moments del partit però la qualitat i la força dels visitants es va imposar. Així, després d’uns bons primers deu minuts (10-16), només cinc minuts més tard el resultat era de 16-34. La diferència d’envergadura feia que l’equip lila, tot i la lluita, patís en el cos a cos i en el rebot. Un altre parcial: el resultat en el minut 25 era de 28-48 però cinc minuts més tard ja era 28-68. L’esforç contra l’Almeda provocava que en un moment de pausa, de desconcentració, el rival no perdonés.