L’infantil masculí A no pot aturar la velocitat del Manyanet Molins (87-59)

Updated: desembre 18, 2018

L’equip infantil masculí A del TGN Bàsquet va perdre contra un rival que va imprimir molta velocitat al joc i això va desbordar la defensa lila. Tot i que els nois que entrena Laureà Català es van enfrontar a un rival no tan superior físicament com altres de la mateixa lliga, la intensitat i la velocitat dels locals van ser factors desequilibrants per entendre la derrota.

Així, el Manyanet Molins va sortir molt fort i va marcar un parcial de sortida d’11-2 i, tot i la revifalla del TGN Bàsquet, les errades en tirs sota el cèrcol i, sobretot, la forta defensa local en el segon període, van deixar el marcador en 50-26 al descans. A la represa, la dinàmica és la mateixa i al minut 25 el marcador era de 64-28. Només una petita davallada del Manyanet a partir d’aleshores va impedir que el desavantatge fos més gran.