L’infantil masculí A no pot trencar la defensa molt tancada de l’AB El Vendrell (84-74)

Updated: abril 2, 2019

L’infantil masculí A va perdre contra l’AB El Vendrell en un partit molt igualat. Com durant tota la temporada, la inferioritat en centímetres dels nois del TGN Bàsquet va ser un hàndicap a l’hora d’aconseguir la victòria. Així, tot i la certa igualtat durant tot el matx, la defensa molt tancada dels locals, amb jugadors d’una envergadura més gran, va dificultar l’atac dels visitants, així com la lluita pel rebot. Cinc minuts nefastos en el segon període, tot just abans de finalitzar el quart, van permetre els vendrellencs sumar un parcial important gràcies a la seva habilitat per trencar la defensa lila. Tot i que el desavantatge no era molt gran, el fet d’anar per darrere en el marcador en un matx tant equilibrat, va certificar la derrota.