L’infantil masculí A perd clarament a la pista de l’Horta (81-47)

Updated: febrer 23, 2014

L’infantil masculí A del TGN Bàsquet no va poder fer res contra l’Horta. L’equip de Jordi Hernández va encaixar una derrota contundent contra un rival que sempre va ser superior. Els visitants no van fer el millor partit i van estar per sota del nivell que han exhibit durant gran part de la temporada. Al descans el marcador ja mostrava un contundent 52-25 i les possibilitats de vicòria es van esvaïr, només en alguns minuts va semblar que arribava la reacció visitant però va ser un miratge i l’Horta va guanyar amb facilitat.