L’infantil masculí A perd contra el Casal Vilafranca en un partit marcat per una errada en la taula d’anotadors (75-71)

Updated: març 19, 2019

L’equip infantil masculí A del TGN Bàsquet va perdre contra el Casal Vilafranca en un matx que va quedar marcat per una possible errada a la taula d’anotadors que va condicionar el resultat del matx. Així, quan el partit estava al minut 17, el marcador va passar del 34-39 al 34-35 perquè, sembla ser que la persona que hi havia a la taula s’havia equivocat a l’hora de comptar els punts. Aquests quatre punts que van desaparèixer del compte del TGN Bàsquet van ser decisius perquè els liles van perdre precisament per aquesta diferència. La persona que estava a la taula va ser substituïda més endavant sense que l’errada fos esmenada. El TGN Bàsquet ha presentat un escrit a la federació i es troba a l’espera d’una resolució.

Pel que fa al joc,  el TGN Bàsquet va començar prou bé, imposant la seva velocitat a la superioritat física rival (42-44 al descans). Els locals, conscients que necessitaven canviar el ritme del partit per optar a sumar un triomf, van incrementar molt l’agressivitat defensiva, provocant molts contactes, això va perjudicar els tarragonins, inferior físicament. El parcial va ser de 24-8 en aquest període. Malgrat aquest escenari, els nois que entrena Laureà Català es van refer, jugant molt bé en equip, recuperant pilotes i retallant diferències. Amb tot, el parcial del tercer quart i els punts no comptabilitzats per la taula, van condemnar els liles a la derrota.

CASAL VILAFRANCA   75

TGN BÀSQUET    71

SERRA CASAL VILAFRANCA BLANC: Cantera 21, Bover, Ferrer 2, Sánchez 16, López 2 – cinc inicial- Moreno 2, Fernández 7, Canals 14, Cusiné 2, Bundo, Ràfols 9. Tirs lliures 2/7. Triples 5: Fernández, 1 Canals 1, Ràfols 2, Cantera 1. 20 Faltes. Eliminats: Fernández (l’acta no posa minut).

TGN BÀSQUET:  Neila 14, Blasi 9, Espallargas 10, Vallvé 6, Granados – cinc inicial- Sánchez 9, Pérez 15, Recasens P,. 8, Romeu. Tirs lliures 10/15. Triples 3: Espallargas 2, Blasi 1. 14 faltes: Sense eliminats.

PARCIALS: 18-24, 24-20 descans (42-44), 24-8 i 10-19.

Àrbitre: Ferrer.