L’infantil masculí A s’aferra a la pressió defensiva i l’encert exterior per vèncer el Bàsquet Ribes (76-80)

Updated: febrer 19, 2019

L’equip infantil masculí A va vèncer el Bàsquet Ribes, un equip que abans del matx, tenia el mateix balanç de victòries i derrotes que els tarragonins. El conjunt que entrena Laureà Català va fer un bon inici de partit però ben aviat van perdre força en la pressió i això va permetre els locals tenir un cert avantatge (23-17). Amb tot, la millora defensiva a partir del minut deu va ser gran i, a més, el jugador més important dels locals (1m85 i que, a més, pot jugar de cara a cistella amb facilitat) va haver de descansar, un fet que va provocar un parcial de 13-27 pel TGN Bàsquet (36-44 al descans).

La bona dinàmica va continuar després del descans i la diferència es va ampliar fins als 17 punts (48-65). Però el Bàsquet Ribes no va llençar la tovallola. Els locals van intensificar la seva defensa i van carregar el joc sobre els seus dos millors jugadors, que van anotar tots els punts del seu equip en l’últim període. Les diferències es van escurçar (74-77 a 11 segons del final) però la serenor i l’encert en els tirs lliures van permetre el triomf visitant.