L’infantil masculí B paga les pròpies errades a La Selva del Camp (70-54)

Updated: març 10, 2014

L’equip infantil masculí B del TGN Bàsquet no va poder sobreposar-se a les pròpies errades i va perdre contra La Selva. L’equip que entrena José Antonio González va fer un mal inici de partit i va encaixar un parcial de 14-3 de sortida. Amb tot, els visitants es van refer i van arribar al descans només 5 punts per sota en el resultat (33-28). El tercer quart, però, va ser un suplici pels tarragonins. Les pèrdues de pilota, el balanç defensiu deficient combinat amb l’encert dels locals va precipitar la derrota.

CB LA SELVA  70 – TGN BASQUET B 54
CB LA SELVA: Garcia (16), Mateo (8), Query (20), Olle (9) i Ballart (9) – cinc  inicial – Torre (2), Galvan (2), Garrido, Ayllon (4) i Paris. 1 Triple (Garcia), 17 faltas. 13 de 22 en tirs lliures.

TGN BASQUET B: Casino (10), Virgili J., Blasi (13), Puyuelo i Rubio (6) – cinc inicial – Virgili P.(5), Paris, Brull (4), Vidal (2), Mateu (6) i Blade. 1 triple (Virgili P.), 15 faltas. 7 de 8 en tirs lliures.

Parcials: 14 – 3; 6 – 9; 1 – 6; 12 -10; 11 – 4; 7 – 10; 9 – 4; 10 – 8
Àrbitre: Font F.