L’infantil masculí C desaprofita un inici de cine contra La Selva (68-63)

Updated: febrer 3, 2014

L’equip infantil masculí C del TGN Bàsquet no va poder aconseguir la victòria a La Selva i continua sense guanyar cap partit en aquesta segona fase. L’equip que entrena Pedro López va fer una sortida sensacional, amb un seguit de contraatacs que van sorprendre els locals i van permetre establir un resultat de 8-25 després dels deu primers minuts. Malgrat tot, la superioritat de La Selva prop del cèrcol i les nombroses errades en el tir dels visitants van igualar el matx. Els locals van capgirar el resulat i el baix percentatge en tirs lliures dels visitants els va impedir, com a mínim, forçar la pròrroga.