L’infantil masculí C s’hi deixa la pell i venç La Selva (54-44)

Updated: abril 6, 2014

L’equip infantil masculí C del TGN Bàsquet va aconseguir una victòria molt treballada contra La Selva. El conjunt local va haver de lluitar molt, especialment sota el cèrcol, contra un rival que no va posar les coses gens fàcils i que només va perdre pistonada en el segon període, un fet que va resultar decisiu. En aquells minuts, la velocitat en el joc ofensiu del TGN Bàsquet va trencar la defensa visitant i es va arribar al descans amb un resultat de 35-26. A la represa, les defenses es van imposar als atacs. Els locals van saber controlar bé els jugadors importants del rival que, alhora, tot aprofitant la superioritat en el joc interior, va plantejar una defensa molt tancada. El TGN Bàsquet hauria pogut sentenciar amb el tir exterior però no ho va fer però va saber jugar amb intel·ligència els minuts finals.